Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές ανά το παγκυπριο

Η καταστροφική καταιγίδα που σάρωσε την Κύπρο προκάλεσε τεράστια προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση με συνολικά 21 περιοχές να είναι χωρίς ρεύμα.

 

Από τις καταστροφές μεγαλύτερο πλήγμα στην ηλεκτροδότηση δέχθηκε η Επαρχία Λεμεσού, αφού συνολικά δώδεκα περιοχές δεν έχουν ρεύμα.

 

Πρόκειται για τις περιοχές Μονής, Ακρωτηρίου, Φασούρι, Μοναγρούλι, Πεντάκωμο, Μονή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, Παρεκκλησιά, Ακτή Κυβερνήτη, Κάτω Πολεμίδια, Επταγώνεια, Ασγάτα και Πύργος Λεμεσού.
 
Στη Λευκωσία άλλες πέντε περιοχές βρίσκονται στο σκοτάδι και πρόκειται για την περιοχή Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο, τους Εργάτες, την Κάτω Δευτερά, το Παλιομέτοχο και μέρος της Αγλαντζιάς.

 

Στην επαρχία Λάρνακας έχουν επίσης επηρεαστεί τρεις περιοχές. Αυτές είναι το Μαρί, το Βασιλικό και το Ζύγι.
Μικρότερο είναι το πρόβλημα στην Ελέυθερη Αμμόχωστο αφού η μοναδική περιοχή που επηρεάζεται είναι ο Πρωταράς και πιο συγκεκριμένα ο δρόμος των ξενοδοχείων.

 

Μοναδική επαρχία η οποία παραμένει ανεπηρέαστη από τα καιρικά φαινόμενα είναι η Πάφος, όπου δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε βλάβες.

 

Από την πρώτη στιγμή συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού βρίσκονται επί ποδός για επιδιόρθωση των βλαβών, αλλά και αντικατάσταση πασσάλων οι οποίοι έχουν πέσει λόγω της κακοκαιρίας.