"Χρόνια Πολλά από τους άστεγους" -Με αντίσκηνο έξω από την Αρχιεπισκοπή ανήμερα των Χριστουγέννων

Καθόλου ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που έλαβαν από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, έμειναν οι εκπρόσωποι της «Κίνησης για το δικαίωμα στη στέγαση» που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες.

 

Για τον λόγο αυτό εκπρόσωπος της Κίνησης, ο Λευτέρης Γεωργίου, ανακοίνωσε την απόφαση του να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα έξω από το κτίριο της Αρχιεπισκοπής στη Λευκωσία.

 

«Την μέρα των Χριστουγέννων, ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός εγώ σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εκπροσωπώντας την κίνηση για το δικαίωμα της στέγασης, θα βρίσκομαι με το αντίσκηνο μου και τα δύο μου σκυλάκια έξω από την αρχιεπισκοπή για διανυκτέρευση έως το πρωί στις έντεκα» αναφέρει ο κ. Γεωργίου.

 

Με αυτό τον τρόπο ο Εκπρόσωπος της Κίνησης θέλει να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον Αρχιεπίσκοπο. «Για να δείξουμε στο Αρχιεπίσκοπο ότι τα πάντα δεν μετρούνται με χρήμα ,λυπόμαστε που μας φέρνει σε αυτό το σημείο αλλά δεν μας άφησε άλλες επιλογές, θα είμαι εκεί γιατί πια το θεωρώ χρέος μου στα παιδιά μας, και να απολογηθώ στην κόρη μου που δεν θα κάνουμε μαζί Χριστούγεννα αλλά νοητά θα κάνουμε Χριστούγεννα με όλα τα παιδιά του κόσμου που διοικούνται από έτσι ανθρώπους από θρησκευτικούς ηγέτες και πολιτικούς που στην τελική συνεργάζονται για ένα και μόνον σκοπό, το χρήμα», καταλήγει ο Λευτέρης Γεωργίου στην ανάρτηση του..