Τι έδειξε η νεκροτομή στο δεκάχρονο αγγελούδι που ξεψύχησε στην άσφαλτο


Σε εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της μικρής Νελίνας, που έχασε χθες τραγικά τη ζωή της στην Πάφο, μετά από τροχαίο δυστύχημα.
 
Την νεκροτομή επί της σορού του δεκάχρονου κοριτσιού διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στις δύο το μεσημέρι όταν το όχημα 70χρονης το οποίο κινείτο επί της λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη Νελίνα, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
Η Νελίνα τραυματίστηκε  σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
 
Η οδηγός του αυτοκινήτου στο θέαμα της τραυματισμένης Νελίνας, λύγισε και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και νοσηλεύεται. Εναντίον της, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί, όταν ανάψουν το πράσινο φως οι θεράποντες ιατροί.