Τελευταίο "αντίο" στον 41χρονο Κώστα που ξεψύχησε στον αυτοκινητόδρομο (ΦΩΤΟ)


Το τελευταίο αντίο θα πούν συγγενείς και φίλοι στον άτυχο πατέρα δύο παιδιών ηλικίας 17 και 12 ετών Κώστα Φούττη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βυτιοφόρο.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 41χρονο θα ψαλεί την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην κοινότητα Παλλώδιας, στις 14:00. Η οικογένεια του άτυχου βιοπαλαιστή θα δέχεται συλληπητήρια από τις 13:00, ενώ απευθύνει έκκληση σε όσους θα παραστούν αντί στεφάνων να καταθέσουν εισφορές.


Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 41χρονου διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα και διαπίστωσε ότι ο θάνατος του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις. Ο άτυχος Φούττης είχε σταθμεύσει το όχημα που οδηγούσε τη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και κατέβηκε από αυτό για να ελέγξει τον χώρο της μηχανής, πιθανόν λόγω βλάβης. 

Σε κάποια στιγμή, δίπλα από μοιραίο όχημα διήλθε το βυτιοφόρο που παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.


ΠΗΓΗ:alphanews.Live