Στο ΧΥΤΑ Κόσιης επεκτείνονται οι έρευνες για τη δράση του "Ορέστη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στην περιοχή της Κόσιης επεκτείνονται τις επόμενες ημέρες οι έρευνες των αρχών για τη δράση του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά. Ο λόγος; Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην περιοχή της Λευκωσίας για μυστηριώδη βαλίτσα στον κάδο απορριμάτων της επιχείρησης, την οποία επισκέφτηκε ο επονομαζόμενος "Ορέστης" δύο περίπου εβδομάδες πριν από τη σύλληψη του και την αποκάλυψη των φρικτών εγκλημάτων με θύματα πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.


Όπως  μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση η Αρχισυντάκτρια του σταθμού Νατάσα Χριστοφόρου, η Αστυνομία έχει ζητήσει τα στοιχεία της γυναίκας, προκειμένου να διερευνήσει άμεσα τους ισχυρισμούς της.


Την μαρτυρία της γυναίκας έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Πολίτης", η οποία υποστηρίξει ότι προς τα τέλη Φεβρουαρίου εντόπισε στον κάλαθο του εστιατορίου μια μεγάλη πράσινη, καρό βαλίτσα, η οποία της κίνησε την περιέργεια.


"Βγάζω τον κάλαθο στο δρόμο κάθε Παρασκευή βράδυ και όταν πήγα την επόμενη μέρα το πρωί να τον πάρω βρήκα την βαλίτσα. Είπα στις κοπέλλες (εργαζόμενες στο εστιατόριο) καποιος έβαλε μια βαλίτσα καιο μας γέμισε τον κάλαθο. Προσπάθησαν να την μετακινήσω αλλά ήταν βαρετή."


Η γυναίκα ομολογεί οτι τότε δεν σκέφτηκε να καταγγείλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση των στυγερών εγκλημάτων και την αποκάλυψη της ταυτότητας του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, αποφάσισε να αναφέρει το γεγονός στις Αρχές. Και αναφέρει ότι μια εβδομάδα πριν από τη σύλληψη, ο ίδιος είχε επισκεφτεί το εστιατόριο.


"Ήταν πριν τρείς εβδομάδες, πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Ήταν μουτρωμένος, φορούσε τα γυαλιστερά του γυαλίά και ήταν με χακί ρούχα. Τον περίμεναν κάποιοι άλλοι και του είπα: Τι θα φάεις; Και με ρώτησε τι έχει. Του είπα, μου παράγγειλε, έφαγαν και έφυγαν."


ΠΗΓΗ:alphanews.live