Σκέψεις για διάγγελμα ο ΠτΔ


Η αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αρχικώς είχε προγραμματιστεί για το πρωί, άλλαξε ώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα.  Η αλλαγή της ώρας έχει να κάνει και με τις σκέψεις που γίνονται στο Προεδρικό για ανακοίνωση των νέων μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού από τον ίδιο τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.


 Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες! Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ 


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον υπουργό Υγείας για τις εισηγήσεις των επιστημόνων. Ο ίδιος έγινε αποδέκτης πολλών πιέσεων καθώς αυτό που συζητείται πιο έντονα είναι η απόφαση για την επιβολή περιορισμένου ωραρίου στους χώρου εστίασης σε όλες τις επαρχίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας philenews μια από τις αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο είναι το κλείσιμο των κέντρων στις 10.30 το βράδυ και η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 11μμ.

Λόγω του ότι κάποια από τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα προκαλέσουν αντιδράσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σκέφτεται να ανακοινώσει ο ίδιος τις αποφάσεις και παράλληλα να απευθύνει νέα έκκληση προς τους πολίτες.


 Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες! Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ