Πυροβολισμοί Ορμήδεια: Ήταν στο σπίτι και τα παιδιά του 44χρονου


Οκτώ συνολικά σφαίρες από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα εναντίον οικίας, ιδιοκτησίας 44χρονου στην Ορμήδεια, ενώ σ’ αυτήν βρίσκονταν η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον κατοικίας, ιδιοκτησίας 44χρονου, στην Κοινότητα Ορμήδειας.

 
Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον της οικίας ρίχθηκε αριθμός πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο. Ευτυχώς δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός» των ενοίκων που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «από τους πυροβολισμούς πλήγηκε και θρυμματίστηκε παράθυρο υπνοδωματίου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο της κατοικίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον της οικίας ρίχθηκαν συνολικά οκτώ πυροβολισμοί, από πυροβόλο όπλο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου ανέφερε ότι «από όσα ανέφερε ο 44χρονος στην Αστυνομία δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας του» ωστόσο η Αστυνομία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, αφού πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αγία Νάπα και την Πύλα και δεν έχει μέχρι σήμερα, απασχολήσει τις Αρχές για οποιαδήποτε υπόθεση.

Η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες που έριξαν τους πυροβολισμούς εναντίον της οικίας, τον τρόπο προσέγγισης και τον τρόπο διαφυγής τους από την περιοχή καθώς και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου.


ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ