Πρωινή επιθεώρηση Καρούσου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε πρωινή επιθεώρηση στον αυτοκινητόδρομο προχώρησε ο νέος Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος. Το έργο αναβάθμισης και συντήρησης της γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος της Μονής θα παραδοθεί δύο μήνες νωρίτερα, όπως εξήγγειλε ο νέος Υπουργός.

«Ένας από τους στόχους μου είναι να επιθεωρήσω όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το Συγκεκριμένο έργο ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό χιλιάδες κόσμου ειδικά τις ώρες αιχμής. Είναι σημαντικό να βεβαιωθούμε ότι το έργο θα παραδοθεί εντός του χρονοδιαγράμματος. Ο στόχος είναι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου το έργο να επανέλθει στην κυκλοφορία. Έχω ενημερωθεί πλήρως για τις λεπτομέρειες του έργου και τι προβλήματα υπήρχαν.»

Ο νεοσύστατος Υπουργός Μεταφορών εξήγγειλε και νέα έργα.

«Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια. Καταρχήν βλέπουμε όλα τα σχέδια που είναι προς υλοποίηση για να δούμε που καθυστερούν, γιατί καθυστερούν και να λύσουμε προβλήματα που δεν καταφέραμε να λύσουμε μέχρι σήμερα για να μπορούν τα έργα να υλοποιούνται.»

Ο κ. Καρούσος εξήγγειλε επίσης σχέδιο του Υπουργείου ώστε στα σχέδια κινήτρων για αγορά νέου αυτοκινήτου με χαμηλούς ρύπους να ενταχθούν και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

«Θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα για να βελτιώσουμε τόσο την καθημερινότητα αλλά και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση μεγάλων έργων που έχουν εξαγγελθεί αλλά καθυστερούσαν για διάφορους λόγους.»