Πού θα παραθερίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τον Δεκαπενταύγουστο

Εβδομάδα κορύφωσης των διακοπών η ερχόμενη και οι πλείστοι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζουν βαλίτσες για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Κάποιοι εκ των πολιτικών αρχηγών έβγαλαν ήδη τα κοστούμια και τις γραβάτες και φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους, ενώ άλλοι αναμένεται να εξορμήσουν σε βουνό ή θάλασσα τις επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου θα περάσει τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου οικογενειακώς, στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στη γενέτειρά του την Αργάκα.

Στην επαρχία Πάφου θα παραθερίζει κι ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. Ο Άντρος Κυπριανού θα χαλαρώσει με την οικογένειά του στο μικρό του εξοχικό, στο χωριό Αρόδες.

Εκτός Κύπρου για διακοπές με την οικογένειά του θα μεταβεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν θέλησε ευγενικά να αποκαλύψει πού θα βρίσκεται τον Δεκαπενταύγουστο. Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ αρκέστηκε να μας αναφέρει ότι θα είναι κάπου ήρεμα και απομονωμένα με τη σύζυγό του.

Πάφο ψηφίζει και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος θα απολαύσει οικογενειακές στιγμές τον Δεκαπενταύγουστο στο Λατσί.

Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους θα βρίσκεται στη Λεμεσό μέχρι τις 15 Αυγούστου με την οικογένειά της και στις 16 του μήνα θα αναχωρήσει για ανθρωπιστική αποστολή στη Ζιμπάμπουε.

Ο πρόεδρος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, λόγω πένθους (έχασε την πεθερά του), δεν θα κάνει διακοπές, ενώ ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ δεν αποφάσισε ακόμα αν θα μείνει εντός Κύπρου ή αν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.