Πήγε με γρίπη στις Πρώτες Βοήθειες και «έσβησε» περιμένοντας 37χρονη (Βίντεο)


Νέα υπόθεση ενδεχόμενης ιατρικής αμέλειας βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τον ιατροδικαστή, Μάριο Ματσάκη, να μιλά στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», για τις ενδείξεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού της 37χρονης γυναίκας. Πρόκειται για την παιδαγωγό, Έμιλυ Σοφοκλέους, της οποίας ο θάνατος βύθισε στη θλίψη φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

Η 37χρονη Έμιλυ φέρεται να διακομίστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο  Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με συμπτώματα γρίπης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, διαπιστώθηκε λίγες ώρες αργότερα πως η Έμιλυ είχε προσβληθεί από γρίπη τύπου Β, χωρίς να πάσχει από τα οποιαδήποτε άλλα προβλήματα υγείας. Δυστυχώς η άτυχη Έμιλυ, άφησε την τελευταία της πνοή στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Σύμφωνα με τον κ. Ματσάκη, η νεαρή κοπέλα είχε υποστεί πνευμονία λόγω της ίωσής της με γρίπη τύπου Β.

«Ήταν μία υγιής 37χρονη κοπέλα. Μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με ασθενοφόρο και εκεί υπήρξε μία καθυστέρηση στο να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατροφαρμακευτική φροντίδα», δήλωσε ο κ. Ματσάκης, ενώ όπως είπε έχει ήδη γίνει καταγγελία για ιατρική αμέλεια εκ μέρους της οικογένειας της 37χρονης και η υπόθεση πλέον διερευνάται.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

.

ΠΗΓΗ: omega.com.cy