Οι επιχειρήσεις που θα παραμείνουν ανοικτές από 10/1


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Insider έχει κλειδώσει το είδος των επιχειρήσεων που θα παραμείνουν ανοικτές από την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Πέραν από τις υπεραγορές, τα ζαχαροπλαστεία, τα αρτοποιεία. τα περίπτερα και τα φαρμακεία,  ανοικτές θα παραμείνουν και οι τράπεζες με περιορισμούς για την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ οι χώροι εστίασης θα λειτουργούν μόνο μέσω delivery. 


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) ή τηλεφωνώντας στο 70000137


Εκτός απροόπτου ανοικτά θα παραμείνουν και τα ανθοπωλεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων, ενώ ανοικτά θα παραμείνουν  και τα δύο κυπριακά αεροδρόμια, αλλά και τα λιμάνια της χώρας, όπως επίσης και η οικοδομική βιομηχανία με κάποιους περιορισμούς.

Ανοικτά θα παραμείνουν και τα κυπριακά ξενοδοχεία τα οποία ωστόσο θα εξυπηρετούν   μόνο ξένους επισκέπτες.

Ο δημόσιος και ευρύτερος δημόσιος τομέας θα εργάζεται μέσω τηλεργασίας και με προσωπικό ασφαλείας, ενώ με λιγότερο προσωπικό θα εργάζεται και ο ιδιωτικός τομέας με εξαίρεση τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που θα αναστείλουν προσωρινά τις εργασίες τους.

.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σωκράτης Ιωακείμ /  Insider