«Ο πατέρας μας πεθαίνει παγιδευμένος σε νοσοκομείο στην Κύπρο»



Η οικογένεια ενός βετεράνου του Βρετανικού Στρατού, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Κύπρο, καταγγέλλει ότι πρέπει να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό, αφού οι γιατροί στην Κύπρο τούς πληροφόρησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για την κρίσιμη κατάστασή του.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, πρόκειται για τον 62χρονο Paul Elleray, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο το 2015, αλλά η ζωή του άλλαξε όταν εντοπίστηκε αναίσθητος στην οικία του στις 16 Μαΐου, μετά από μεγάλη αιμορραγία στον εγκέφαλο, η οποία τον άφησε ανίκανο να μετακινηθεί ή να μιλήσει.

Οι κόρες του καταγγέλλουν στο ίδιο δημοσίευμα ότι τους έχουν πληροφορήσει ότι λόγω του σημείου της αιμορραγίας, είναι πολύ ριψοκίνδυνο να τον χειρουργήσουν και πρέπει να φύγει από το νοσοκομείο.

Έτσι, σύμφωνα με τη Sun, προσπαθούν να μαζέψουν £50,000 για τη μεταφορά του πατέρα τους πίσω στη Βρετανία, για να τύχει εξειδικευμένης ιατρικής περίθαλψης.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο βετεράνος είναι «αβοήθητος», αφού κινδυνεύει να πεθάνει από αυτή την κατάσταση.

Επίσης, καταγγέλλουν στη Sun ότι τους έχουν πει να εγκαταλείψουν το νοσοκομείο, αφού δεν μπορούν να κάνουν κάτι για την κατάσταση του πατέρα τους.


ΠΗΓΗ:sigmalive.com