Με πολλά τραύματα από μαχαίρι και ο 59χρονος


Από ψυχιατρική εξέταση αναμένεται να περάσει ο 59χρονος φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε το πρωί στους Εργάτες, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 52χρονη σύζυγο του και ακολούθως τον 20χρονο γιο του, ενώ επιχείρησε να σκοτώσει και τον δεύτερο του γιο.

Ο 59χρονος αναμένεται να διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ή να παρακολουθήσει την διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ σε περίπτωση που κριθεί ότι χρίζει νοσηλείας στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας, δεν αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, όταν ανάψουν το πράσινο φως οι ιατροί.

Η υπόθεση για την Αστυνομία θεωρείται εξιχνιασθείσα, ωστόσο οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και τις εντατικές έρευνες, ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ και να μην υπολείπονται οποιαδήποτε κομμάτια.

Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί τους σορούς των θυμάτων από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι στο μεταξύ εξέτασαν και τον δεύτερο γιο της οικογένειας, που γλίτωσε από θαύμα από τα χέρια του πατέρα του.

Ο 59χρονος, επιχείρησε αρχικά να πνίξει τον 25χρονο με καλώδιο, ενώ στη συνέχεια του επέφερε τραύμα στο λαιμό, το οποίο ωστόσο ήταν επιφανειακό. Ακολούθως, ο 59χρονος όταν είδε γείτονα που προσέτρεξε στην οικία της οικογένειας όταν άκουσε φωνές, τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη σκηνή του εγκλήματος.

Ο 25χρονος δεν φέρει οποιαδήποτε άλλα τραύματα, σε αντίθεση με τον νεκρό αδελφό του, που όπως έδειξε ιατροδικαστική εξέταση στη σκηνή του εγκλήματος, έφερε αρκετά τραύματα, με το μοιραίο να φαίνεται να ήταν αυτό που δέχθηκε στο λαιμό. Επίσης, η μητέρα τους, έφερε πολλαπλά τραύματα, πάνω από δέκα, σε διάφορα σημεία του σώματος της, μεταξύ των οποίων, θώρακα και πλάτη. Κάτι που επιβεβαιώνει τις έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες έδειξαν πως ο 59χρονος, της επέφερε τα πρώτα τραύματα στο υπνοδωμάτιο της, ενώ στη συνέχεια την καταδίωξε, μέχρι που την σκότωσε στην αυλή της οικίας.

Από ιατροδικαστική εξέταση πέρασε και ο 59χρονος φερόμενος δράστης, ο οποίος επίσης φέρει διάφορα τραύματα, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ενώ ερωτηθείς για τις ενέργειες του, είπε πως δεν θυμάται τι έχει γίνει, επαναλαμβάνοντας πως θέλει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο. 

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε ο 25χρονος γιος στους ανακριτές, δεν είχε προηγηθεί οποιοσδήποτε καβγάς, ενώ όπως είπε, ο πατέρας του και χθες βράδυ, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν υπήρξε οποιοδήποτε επεισόδιο που να τους προκάλεσε ανησυχία.

Υπενθυμίζεται πως την Αστυνομία ειδοποίησε η αδελφή της 52χρονης που έσπευσε στην οικία της οικογένειας όταν άκουσε φωνές και τότε είχε αντικρίσει το αποτρόπαιο θέαμα.

.


ΠΗΓΗ: reporter.com.cy