ΚΥΠΡΟΣ: Τον έκαναν βαποράκι και πωλούσε ναρκωτικά σε σχολείο

Σπείρα εμπόρων ναρκωτικών φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», να κακοποιούσε βαποράκι, ο οποίος υπό τον εκβιασμό πωλούσε ναρκωτικά ακόμη και σε μαθητές σχολείου στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 28χρονος ζούσε ένα δράμα, καθώς επί έξι χρόνια είχε γίνει όργανο εγκληματικής ομάδας, η οποία εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Σε αντάλλαγμα την δόση του αλλά και με την χρήση απειλών, ακόμη και κακοποίησης,  ο 28χρονος παραλάμβανε και παρέδιδε ναρκωτικά καθώς και χρήματα τα οποία παρέδιδε στους επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας.

Το δημοσίευμα, συνεχίζοντας, αναφέρει πως όταν ο 28χρονος αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να απομακρυνθεί από αυτές τις καταστάσεις, τότε ένα από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας έβαλε έναν σκύλο να το δαγκώσει προειδοποιώντας τον πως αν δεν έκανε ό,τι του έλεγαν, θα τον έριχναν στους σκύλους να τον φάνε.

Ο 28χρονος, προχώρησε σε καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία και στην κατάθεση του έκανε αναφορά και για την διοχέτευση των ναρκωτικών σε σχολείο της Λεμεσού.

Το κύκλωμα, αναφέρει το δημοσίευμα, του είχε δώσει οδηγίες να πουλάει μικροποσότητες ναρκωτικών σε μαθητές.

Δίπλα από το σχολείο στο οποίο προμήθευε τα ναρκωτικά φέρεται, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, να γειτνιάζει και το σπίτι ενός εκ των υπόπτων, εναντίον του οποίου εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Η ΥΚΑΝ, προσθέτει το δημοσίευμα, με μεθοδικές κινήσεις αναζητεί μαθητές χρηστές ώστε να συλλέξει πληροφορίες για τον τρόπο με το οποίο προμηθεύονται τα ναρκωτικά. Στόχος της Αστυνομίας είναι να βοηθηθούν οι ίδιοι αλλά και να βοηθήσουν την Αστυνομία να φτάσει στους εμπόρους.