Κύπρος: Θρίλερ με εξαφάνιση 6χρονης-Ενώπιον Δικαστηρίου ο 33χρονος ύποπτος



Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου οδηγείται το πρωί ο 33χρονος ύποπτος για φόνο εκ προ μελέτης αναφορικά με τον εντοπισμό πτώματος στο Μιτσερό, το οποίο όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 38χρονη Marry Rose Tiburcio.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SigmaLive, ο 33χρονος δεν ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές ενώ μεταξύ άλλων προέβαλε τον ισχυρισμό ότι πίστευε πως η πρώην συμβία του είναι στο εξωτερικό μαζί με το 6 ετών παιδί τους. Εκεί πλέον είναι στραμμένες οι έρευνες των Αρχών, αφού το παιδί είχε δηλωθεί ως ελλείπον μαζί με τη μάνα του τον Μάιο του 2018 από φιλικό τους πρόσωπο. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ούτε το παιδί αλλά ούτε και η 38χρονη.

Κι ενώ όλα δείχνουν ένα στυγερό έγκλημα το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε διπλό, οι ανακριτές ετοιμάζουν τα επόμενα βήματά τους, αρχής γενομένης από τον καθορισμό πλάνου σε περίπτωση που αποφασιστεί η επιστροφή στο φρεάτιο βάθους 125 μέτρων, όπου είχε εντοπιστεί το άψυχο σώμα της 38χρονης.

Νέες έρευνες εντωμεταξύ θα πραγματοποιήσουν οι Αρχές στη σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που όπως όλα δείχνουν είναι η 38χρονη Mary Rose.

Το κατώφλι του ΤΑΕ Λευκωσίας εντωμεταξύ πέρασε χθες και δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο από το Μιτσερό, ο οποίος φέρεται να γνώρισε το θύμα μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες ανακρίθηκε, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό εναντίον του. 

Πηγή:sigmalive