Κυπρος: Θλίψη για τον χαμό του Σωτήρη - Ψάχνει μαρτυρία για την τραγωδία η Αστυνομία


Θλψη και οδύνη σκόρπισε ο θάνατος του 19χρονου Σωτήρη Τουμάζου από το Κολόσσι, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, παρά την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ντύνοντας στα μαύρα τους γονείς του, ανήμερα της γιορτής της μητέρας.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε γύρω στις 21.40, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρέκκλινε προς τα αριστερά, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, μετά διαδοχικά χτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα και ανατράπηκε στη μέση του δρόμου.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό, καθώς και την 16χρονη συνοδηγό του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 19χρονου, ενώ η ανήλικη τραυματίστηκε, χωρίς όμως η κατάσταση της να εμπνέει ανησυχία. 



Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριο Χαραλάμπους, ο άτυχος 19χρονος δεν φαίνεται να έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ ερωτηθείς κατά πόσο το όχημα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, απάντησε πως είναι κάτι που θα διαπιστωθεί από τις εξετάσεις που συνεχίζονται .

Σημείωσε δε ότι δεν υπάρχει μαρτυρία από διερχόμενους οδηγούς για τις συνθήκες του δυστυχήματος, με την Αστυνομία να καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την Τροχαία ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.