Κυκλοφοριακό χάος και έντονα καιρικά φαινόμενα παρά τη Ριζοελιά (video)


Κυκλοφοριακό κομφούζιο και έντονα καιρικά φαινόμενα, παρατηρούνται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, παρά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο, από το ύψος της εξόδου της Αθηένου, μέχρι και την Κόσιη, υπάρχει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων στην πρωτεύουσα.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης και της ομαλής επιστροφής των πολιτών στα σπίτια τους.

Λόγω της βροχής, υπάρχει συσσώρευση και ροή νερού σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα και στις δύο κατευθύνσεις προς Λευκωσία και προς Λάρνακα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πλαγιολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Συστήνεται επίσης, ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.


Πηγή: reporter.com.cy