Κρούσμα κορωνοϊού σε Costa Coffee στη Λεμεσό – Η ανακοίνωση της εταιρείας


Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε ανάμεσα στους εργαζομένους του Costa Coffee, σύμφωνα την εταιρεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για εργαζόμενο στη Λεμεσό, ο οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ στο χώρο πραγματοποιήθηκε απολύμανση. Παράλληλα, σε εξέταση κορωνοϊού υποβλήθηκαν και όλοι οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου καταστήματος.

Η εταιρεία τονίζει πως το κατάστημα λειτουργεί κανονικά, μετά τις σχετικές εγκρίσεις που έλαβε, με άλλο προσωπικό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μετά από test ιχνηλάτησης κορωνοϊού, βρέθηκε χθες ένα θετικό άτομο, συνεργάτης μας στο κατάστημά μας της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό.

Ο συνεργάτης απομακρύνθηκε άμεσα από την εργασία του και σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των Υγειονομικών Υπηρεσιών, το κατάστημα έκλεισε άμεσα και πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Επιπλέον, επιπρόσθετα σε όσα ζητήθηκαν από το Υπουργείο και επειδή η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας είναι βασική μας προτεραιότητα, απομακρύναμε το σύνολο του προσωπικού του καταστήματος από την εργασία του και αποφασίσαμε τη διενέργεια τεστ σε όλους τους, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το κατάστημα μετά την απολύμανσή του και αφού πήραμε τις σχετικές άδειες από τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί κανονικά με άλλο προσωπικό».