Κρίσιμη η κατάσταση της 27χρονης ΣΥΟΠ-Διατάχθηκε έρευνα από τον αρχηγό της Ε.Φ.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της 27χορνης ΣΥΟΠ.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, διέταξε έρευνα για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε σε στρατιωτική μονάδας στον Κόρνο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονης.  

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, στρατιωτικό όχημα που κινείτο εντός στρατοπέδου, στα πλαίσια στρατιωτικής άσκησης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ανατράπηκε.

Ακολούθως, τόσο ο οδηγός του οχήματος, όσο και ο συνοδηγός, τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ η 27χρονη ΣΥΟΠ που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τη 27χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, καθώς και ο υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, αλλά και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. 

Η 27χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάστασή της υγείας της να κρίνεται κρίσιμη.