Καραγιάννης: Δεν ευθύνομαι εγώ για τα μέτρα


«Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούν ότι εγώ ευθύνομαι για τα μέτρα. Δεν επιζητώ τη δημοσιότητα και προσπαθώ όσο γίνεται να μετριάζουμε τα μέτρα», δήλωσε στο OMEGA και στην εκπομπή ΑΙΧΜΕΣ ο καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης, σχολιάζοντας τις έντονες επικρίσεις που δέχεται, ειδικά από μερίδα χρηστών του διαδικτύου που διαφωνεί μέτρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι:

Προτρέπω όσους μας κατηγορούν ότι δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας να δουν τι γίνεται στο εξωτερικό. Δεν θα ανακαλύψουμε τον τροχό. Βλέπουμε τι συμβαίνει στο εξωτερικό και προσπαθούμε να το εφαρμόζουμε και εμείς για να μην βλέπουμε ανάλογες εικόνες με το εξωτερικό.


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) ή τηλεφωνώντας στο 70000137


Για αποφάσεις της Κυβέρνησης που κάποτε διαφέρουν από τις εισηγήσεις

Είναι αναμενόμενο γιατί όταν γίνονται οι συσκέψεις στο προεδρικό παρούσα είναι μόνο μερίδα του Υπουργικού Συμβουλίου, τότε κάποιοι άλλοι υπουργοί που θέλουν να πραστατεύσουν συμφέροντα του υπουργείου τους κάνουν άλλες προτάσεις.

Ενδεικτική ήταν και απάντηση τους εάν ανάμεσα σε αυτά τα υπουργεία είναι και το Υπουργείο Παιδείας:

«Μπορείτε να  πείτε ότι και το υπουργείο παιδείας δρα κάπως διαφορετικά. Μας ζήτησαν μια δυο φορές την άποψη μας αλλά όχι για όλα τα θέματα».

Όσο αφορά τα κρούσματα:

Έχουμε μια σταθεροποίηση και ίσως και μια μικρή πτώση. Πρέπει όμως να περιμένουμε κάποιες μέρες για να δούμε εάν αυτό εδραιώνεται.

Η φασαρία που γίνεται αυτή την στιγμή είναι αχρείαστη. Εάν δεν θέλουμε τα πράγματα να ξεφύγουν σε δύο εβδομάδες, από τώρα πρέπει να προσέξουμε τι θα χαλαρώσει και τι δεν θα χαλαρώσει.