Και δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση των 32 κιλών κάνναβης-Χειροπέδες σε 21χρονο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησαν χθες το απόγευμα για την υπόθεση των 32 κιλών κάνναβης που εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στην κατοχή 24χρονου από τη Λάρνακα.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία προέκυψε μαρτυρία σε βάρος 21χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση το απόγευμα της Κυριακής.

 

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψη του 24χρονου έγινε κατορθωτή το απόγευμα της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου όταν ο νεαρός έφυγε με το αυτοκίνητο του από το κτηνοτροφικό υποστατικό που διατηρεί ο πατέρας του στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λάρνακας και κατευθύνθηκε προς τη Λεμεσό.

Γύρω στις έξι το απόγευμα τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του νεαρού και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος εντοπίστηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν 5μιση κιλά.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερευνήθηκε το κτηνοτροφικό υποστατικό του πατέρα του στο Καλό Χωριό όπου εντοπίστηκαν 24 νάϊλον συσκευασίες πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 26,5 κιλών.