«Ήθελα να τον απαλλάξω από τους πόνους»-Τι ισχυρίστηκε η παιδοκτόνος


Όλο και πιο συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από το φρικτό έγκλημα που διέπραξε η 40χρονη παιδοκτόνος, η οποία μαχαίρωσε και σκότωσε το δωδεκάχρονο αγοράκι της, χθες το απόγευμα στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Γέρι.
 

Η 40χρονη προέβη σε ομολογία ενώπιον των Αρχών, ωστόσο αφού εξετάστηκε από ψυχίατρο κρίθηκε ότι δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία, και ως εκ τούτου, παραπέμφθηκε για αναγκαστική νοσηλεία στη ψυχιατρείο Αθαλάσσας, μέχρι νεοτέρας.

 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του REPORTER, η 40χρονη είχε επίγνωση των πράξεων της και φαίνεται πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο, εξού και η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης.


Μάλιστα, ερωτηθείσα από τους ανακριτές για το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη ανέφερε ότι ήθελε να απαλλάξει τόσο το παιδί της όσο και την ίδια από τους πόνους.  


Η 40χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας και παρακολουθείτο από διάφορους ιδιώτες γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται κληθούν για κατάθεση από την Αστυνομία.

 
Υπενθυμίζεται, ότι το δωδεκάχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό και μαχαιρωμένο στο κρεβάτι του, ενώ η 40χρονη, που επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της, μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, βρέθηκε αιμόφυρτη στο χολ του διαμερίσματος της.


Το άγριο φονικό εκτυλίχθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Γέρι, με το σύζυγο της παιδοκτόνου να έρχεται πρώτος αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο έγκλημα.


Συγκεκριμένα ο 52χρονος αστυνομικός είχε μεταβεί στην οικία του, η οποία ωστόσο ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.


Ο 52χρονος θεώρησε ότι η γυναίκα και το παιδί κοιμόντουσαν και αποχώρησε, ενώ όταν επέστρεψε  αργότερα και αντιλήφθηκε ότι η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη, τότε προσπάθησε να μπει μέσα από το παράθυρο. Ακολούθως, ο 52χρονος ήρθε αντιμέτωπος ένα φρικτό έγκλημα.


Οι ανακριτές της υπόθεσης λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ η 40χρονη, αφότου εξέλθει από το νοσοκομείο, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη και να βρεθεί αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη.


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy - Ντίνα Κλέανθους