"Έσφαξε το αγαπημένο του αρνί μπροστά στα μάτια του για να τον τιμωρήσει" (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα της δημοσιογραφικής έρευνας, αναφορικά με τον θάνατο 14χρονου μαθητή σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καλατζής ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι από συνομιλία που είχε με άτομο του περιβάλλοντος της οικογένειας, το οποίο είναι έτοιμο να καταθέσει τα όσα γνωρίζει στην Αστυνομία και στο πλαίσιο της Ανεξάρτητης Έρευνας που ζητά η Υπουργός Εργασίας και γνώριζε τα όσα βίωνε το άτυχο παιδί τα τρία τελευταία χρόνια. 


Έσφαξε μπροστά του το αγαπημένο του αρνί


Ο συγκεκριμένος μαρτυρας ανέφερε στον δημοσιογράφο ότι μια ημέρα το παιδί πήγε στο σχολείο και "τα έσπασε όλα" Η συμπεριφορά του ερμηνεύτηκε ως προβληματική, αλλά αποκάλυψε σε δύο άτομα που ήταν επιφορτισμένα με τη φροντίδα του, ότι μετά από επεισόδιο στην οικογένεια ο πατέρας του έσφαξε ένα αρνί που ο ίδιος το φρόντιζε ιδιαίτερα στη μάντρα όπου εργαζόταν, ως τιμωρία εναντίον του παιδιού. 


Ο κύριος Καλατζής είπε ότι άτομα του περιβάλλοντος του παιδιού γνώριζαν περιστατικά και καταστάσεις, πέραν των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας που είχαν υπό την επίβλεψη τους την οικογένεια. 


Έφυγε από το σπίτι και τον βρήκαν στο γήπεδο


Ο δημοσιογράφος είπε ότι από την έρευνα του, αποδείχθηκε ότι η Αστυνομία είχε εμπλοκή σε υπόθεση εξαφάνισης του 14χρονου από το σπίτι του, τον οποίο εντόπισαν στο γήπεδο του χωριού κουλουριασμένο και τον επέστρεψαν στο σπίτι του. 


Πήγαινε βρώμικο στο σχολείο


Ο κύριος Καλατζής είπε ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα από άτομα του περιβάλλοντος του 14χρονου, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν ισχύουν οι αναφορές και ότι το παιδί ήταν λάτρης της φύσης και γι' αυτό πήγαινε στη μάντρα. 


"Το σχολείο του είχε δώσει άδεια για να πλένεται επειδή πήγαινε στο σχολείο χωρίς να πλυθεί, από την μάντρα πήγαινε κατευθείαν στο σχολείο. Το σχολείο είναι υπαρκτό και θα πρέπει να ρωτηθούν οι άνθρωποι εκεί."

Ακατάλληλο το σπίτι στο οποίο διέμενε


Ο δημοσιογράφος είπε ότι όλοι περιγράφουν το σπίτι στο οποίο διέμενε ως ακατάλληλο για διαβίωση παιδιών και διερωτήθηκε γιατί οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, έστω και χωρίς τη θέληση του πατέρα, δεν μετακίνησαν τα παιδιά 


"Ήταν ανθυγιεινές οι συνθήκες."



ΠΗΓΗ: alphanews.Live