Επιδεινώνεται ο καιρός - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βαροµετρικό χαµηλό αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή, με μεμονωμένες βροχές να αναμένονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.

 

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργά το απόγευµα στα προσήνεµα τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά στα προσήνεµα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και αργότερα µέχρι βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.