Επ. Αμμοχώστου: Υπό κράτηση 27χρονος και 33χρονος που συνελήφθησαν με ναρκωτικά και όπλο με σιγαστήρα


Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν συλληφθεί το Σάββατο για δύο διαφορετικές υπό διερεύνηση υποθέσεις που αφορούν κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 33χρονο. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, εναντίον του 27χρόνου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για 8 ημέρες, ενώ εναντίον του 33χρόνου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για 4 ημέρες.

Η μία υπόθεση αφορά τον εντοπισμό από μέλη της ΥΚΑΝ σε οικία 7 νάιλον συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν κάνναβη μικτού βάρους περίπου 2 κιλών.

Η άλλη υπόθεση αφορά τον εντοπισμό σε οικία κάνναβης συνολικού βάρους 84 γραμμαρίων, μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA ενός γραμμαρίου, δυο μύλους αλέσεως και δυο ζυγαριών ακριβείας με ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης, και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο έφερε και σιγαστήρα.

Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, «εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του όπλου είναι οικείο πρόσωπο του 33χρονου, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του και φυλασσόταν στην κατοχή του διερευνώνται». Το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά τις δυο υποθέσεις.

Εναντίον του 27χρόνου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για 8 ημέρες ενώ εναντίον του 33χρόνου εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για 4 ημέρες.