Ενώπιον δικαιοσύνης Ρούντολφ και "Αλεξούι"


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στις 11:00 το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο υπόδικος Ρούντολφ, οι οποίοι συνελήφθησαν αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Παναγιώτη Παναγιώτη, άλλως "Γλύκας", που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2017. 

Ωστόσο παρατηρείται καθυστέρηση στη διαδικασία αφού αναμένεται η άφιξη διερμηνέα στο δικαστήριο. 

Η σύλληψή του Αλέξη Μαυρομιχάλη προέκυψε μετά από μαρτυρίες και στοιχεία για την υπόθεση.  Εξάλλου, στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας έσπευσαν χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας και ενημερώθηκαν για την πορεία των ερευνών αναφορικά με την απόπειρα φόνου κατά του "Γλύκα".

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και συνωμοσίας για φόνο.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Rudolf κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου.