Έβγαλε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ. Ναρκωτικά σε οικίες και δύο συλλήψεις

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18.45 μέλη της ΥΚΑΝ μετέβηκαν για έλεγχο με δικαστικό ένταλμα σε οικία 30χρονου στη Λευκωσία. Ο 30χρονος θεάθηκε στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας να επιστρέφει μαζί με 21χρονο τους οποίους και ανέκοψαν για έλεγχο. Κατόπιν σωματικού ελέγχου που διενεργήθηκε στους δύο, στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε άσπρη σκόνη όμοια με κοκαΐνη βάρους 6 γρ. καθώς και μικροποσότητα κάνναβης 2 γρ.

Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 30χρονου όπου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 189 γρ. και ζυγαριά ακριβείας.

Και οι δύο συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην συνέχεια ερευνήθηκαν οι οικίες των δύο προσώπων, όπου στην οικία του 21χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 1.265 ευρώ, ποσότητα κάνναβης βάρους 95 γρ. καθώς και 10 δισκία όμοια με έκσταση βάρους 4 γρ., ενώ στην οικία του 30χρονου βρέθηκε δεύτερη ζυγαριά ακριβείας. ποσότητα κάνναβης 2 γρ. και το χρηματικό ποσό των  3.100 ευρώ

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ερευνών.

Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.