«Crash Test» για τα ξενοδοχεία το τριήμερο του Κατακλυσμού


Περιορισμένες είναι οι επιλογές των κυπρίων που επιθυμούν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παραλιακά.  Τα ξενοδοχεία που έχουν επαναλειτουργήσει από την 1η Ιουνίου λιγοστά, ενώ η ζήτηση για το τριήμερο του Κατακλυσμού μεγάλη.

 «Διαθεσιμότητα υπάρχει σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές μας, ιδιαίτερα μεγάλη διαθεσιμότητα δωματίων υπάρχει τόσο στην Λεμεσό και την Λάρνακα όσο και στα ξενοδοχεία των ορεινών μας θερέτρων», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Ζαχαρίας Ιωαννίδης.

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, καλεί το κοινό να επικοινωνεί απευθείας με το ξενοδοχείο της αρεσκείας του για προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών, αφού όπως σημείωσε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

«Να προσπαθούν να επικοινωνούν απευθείας με τα ξενοδοχεία γιατί έχουν αναρτηθεί διάφορες τιμές αλλά δίδονται ειδικές προσφορές απευθείας από τα ξενοδοχεία», σημειώνει ο κ. Χάρης Λοϊζίδης.

Σημειώνεται δε, πως αυτή τη στιγμή λειτουργούν 13 ξενοδοχεία Παγκύπρια, με τις κρατήσεις σε Πάφο και Ελεύθερη Αμμόχωστο να κυμαίνονται στο 60 – 70%.

Αυξημένη ζήτηση, στο μεταξύ, υπάρχει για το τριήμερο του κατακλυσμού και για το Καλοκαίρι και στις επαύλεις και τα διαμερίσματα, ιδιαίτερα για όσα διαθέτουν πισίνες.


Πηγή:ant1.com.cy