Βρυσούλες: Πυρκαγιά έκαψε πέντε εκτάρια γης


Σε τρείς πυρκαγιές κλήθηκε να ανταποκριθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανδρέα Κεττή

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής:

- Ώρα: 15:53. Βοήθεια για πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Ακρούντα και Διερώνα στον τομέα επιχειρησιακής ευθύνης του Τμήματος Δασών. 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από ( Σταθμούς Λεμεσού και ΕΜΑΚ) και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα της Ε.Μ.Α.Κ. Περισσότερα για το θέμα διαβάστε εδώ!

- Ώρα: 22.02. Πυρκαγιά έκτασης 5 δεκαρίων από ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση ελαιόδεντρα 3 μπάλες σανού και ένα εγκαταλειμμένο χοιροστάσιο κοντά στο Χωριό Βρυσούλες. Ανταπόκριση 2 στελεχωμένων πυροσβεστικών οχημάτων από Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου και 2 στελεχωμένων πυροσβεστικών οχημάτων από τις Βρετανικές Βάσεις. Υπό έλεγχο στις 23.42. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ώρα: 02:27. Πυρκαγιά έκτασης 1,5 εκταρίου από ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και δέντρα παρά το χωριό Κελοκέδαρα στην Επαρχία Πάφου. Ανταπόκριση 3 στελεχωμένων πυροσβεστικών οχημάτων από Επαρχία Πάφου και 1 Φ.Π.Μ του Ταμείου Θήρας με το πλήρωμα της. Υπό έλεγχο στις 05.56.Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.