Θλίψη: Έφυγε η 26χρονη Έλενα-Πάλευε με τη λευχαιμία (pic)


Έφυγε από τη ζωή η 26χρονη Έλενα Νικολάου – Είχε διαγνωστεί τον περασμένο Μάρτιο με οξεία λευχαιμία – Βρισκόταν στη Γερμανία για θεραπεία – Πολίτες της Λεμεσού είχαν κινητοποιηθεί για οικονομική στήριξη της οικογένειας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της 26χρονης Έλενας Νικολάου, από τη Λεμεσό, η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Η Έλενα διαγνώσθηκε τον περασμένο Μάρτιο με οξεία λευχαιμία και πριν μεταφερθεί για θεραπεία στη Γερμανία, νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με την ελπίδα να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «μάχης» που έδιδε, οργανώσεις, σωματεία και εθελοντικές ομάδες πραγματοποιούσαν δεκάδες εκδηλώσεις και δειγματοληψίες, με σκοπό την εξεύρεση συμβατού δότη.


Κι ενώ αρχικά η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι είχε βρεθεί συμβατός δότης, τελικά η οικογένεια ενημερώθηκε ότι η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Έτσι η Έλενα μεταφέρθηκε τον Αύγουστο στη Γερμανία, με τα δυο αδέλφια της για να δώσουν αυτά μυελό, αφού διαγνώστηκαν ως ένα ποσοστό συμβατά. Η Έλενα άφησε την τελευταία της πνοή λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στη μεταμόσχευση.

Ωστόσο η Έλενα που πάλεψε γενναία, δεν τα κατάφερε…

Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε και η οικογένεια της, με ευχαριστίες προς όσους στάθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.