Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Έχουν πει ότι πληρώνω τον άντρα μου για να είναι μαζί μου»


Προχώρησε σε εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της, στην οποία είχε καλεσμένη την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου. Αποκαλύψεις που αφορούσαν σε παλαιότερες κατηγορίες που της είχαν προσάψει, μεταξύ των οποίων, πως 'πλήρωνε τον άντρα της για να είναι μαζί της'. Αβάσιμες βέβαια κατηγορίες και άδικες.

Με αφορμή την κουβέντα που είχαν οι δυο τους σχετικά με την «ψυχολογία των haters στο διαδίκτυο», η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει την δική της εξομολόγηση επί του θέματος.

das

«Έχω ακούσει πολλά ψεύδη, το έχω ζήσει πολύ έντονα. Άκουσα και ότι πληρώνω τον Γιώργο (το σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ) κάθε μήνα για να είναι μαζί μου. Το χειρότερο όμως που είχα ακούσει, από ανθρώπους του χώρου μάλιστα, (που από το χώρο μας βγαίνουν όλα αυτά και όχι από τους τηλεθεατές, έτσι για να τα λέμε σωστά τα πράγματα) και το οποίο μου προκάλεσε αηδία, ήταν, όταν έβγαινα πρεμιέρα εδώ στον Άλφα, και είχα την ατυχία της αποβολής. Είχα ακούσει το πολύ χυδαίο "δεν υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη, ήταν όλα για την τηλεθέαση της πρεμιέρας". Αλλά και αυτό, το δικαιολόγησα μέσα μου, και νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Είπα, δεν πειράζει, τους κατανοώ, γιατί αυτοί που το σκέφτηκαν, είναι αυτοί που θα το έκαναν» σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δες όσα είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της:


Πηγή:offsite.com.cy