Τσόκκος σε Τορναρίτη: Ποδόσφαιρο παίζουμε όχι μπαλέτο


Ο πρόεδρος της ΕΝΠ σχολιάζει μέσω των σόσιαλ μίντια την επικράτηση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού και τις... μαυροπράσινες αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Τσόκκος έγραψε:

"Ο Ολυμπιακός έχασε επειδή δεν μας έκανε ούτε ευκαιρία, όπως δεν θα κάνει ούτε την επόμενη εβδομάδα (1-2),το πιο πιθανόν είναι ότι θα ξαναχάσει ο Ολυμπιακός, επιθέσεις μόνο αριστερά, αν είμαστε σε φόρμα θα είμαστε ανίκητοι. Με την λογική του αγαπητού κ. Χριστόφορου Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Πειραιώς έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες. Η φάση στο 44' δεν δίνεται, επειδή ποδόσφαιρο παίζουμε και όχι μπαλέτο όπως λέει και ο Κέρκεζ και στην φάση του πέναλτι μας ο Βινίσιους ούτε καν διαμαρτυρήθηκε όταν άγγιξε το γόνατο. 

Μιλάμε για την by far πιο αδικημένη ομάδα αυτά τα 2 χρόνια, την ομάδα με τους περισσότερους χαμένους πόντους, τις περισσότερες κίτρινες, κόκκινες και πέναλτι εναντίον και τα μη καταλογισμένα πέναλτι υπέρ. Για να κερδίσεις θα πρέπει πρώτα να χάσεις Χριστόφορε, δικό σου. Fail again, fail better. Η ΕΝΠ και ο Ολυμπιακός μπορούνε για άλλες καταστάσεις του χρόνου. 

Ο Τορναρίτης και ο Καραβίδας μου αρέσουν, σέβομαι όποιον είναι νικητής και εμείς δεν έχουμε αρκετούς, αν πάρει η ΕΝΠ λίγα από τα στοιχεία τους, μπορεί και Ευρώπη, αυτές οι συνθήκες στην ΕΝΠ ΔΕΝ θα είναι παντοτινές".