Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό o πρώην παίκτης της ΕΝΠ, Κλέιμαν - H καταγγελία για τα όσα έγιναν στο μπαρ


Απομονωμένος, σε ένα κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ εξακολουθεί να κρατείται ο 33χρονος πρώην τερματοφύλακας της ΕΝΠ και πλέον της ΠΑΕ Βόλος, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρνείται τις κατηγορίες. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) στον ανακριτή. Εκεί ο 33χρονος Κλέιμαν, πατέρας τριών παιδιών, θα καταθέσει τη δικιά του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο μπαρ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (11/4).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποστηρίξει πως ουδέποτε προέβη σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του κοριτσιού, λέγοντας πως απλά χόρεψαν σε κοντινή απόσταση. Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι είναι γεννημένο το 2005.

«Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», φέρεται να υποστήριξε ο Μπόρις Κλέιμαν.

Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να είναι και η ιατροδικαστική εξέταση , που παραγγέλθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, μετά τη σύλληψή του 33χρονου τερματοφύλακα.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο τερματοφύλακας, προέβη αρχικά σε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και λίγη ώρα αργότερα την κακοποίησε σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος τη δύναμή του, ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Να σημειωθεί ότι η είδηση της σύλληψής του φιγουράρει από χθες στα περισσότερα ισραηλινά Μέσα καθώς ο Κλέιμαν είναι μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ.

Οι συμμαθητές του κοριτσιού ήρθαν σε χέρια με τον Κλέιμαν

Αμέσως μετά το περιστατικό, η ανήλικη αποκάλυψε στους φίλους της -που βρίσκονταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής- τι είχε συμβεί και εκείνοι ήρθαν στα χέρια μαζί του. Αστυνομικοί που έφτασαν στο γνωστό μπαρ του Κολωνακίου προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 ακόμη άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές, στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας συμπαίκτης του στον Βόλο που επίσης απομακρύνθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας, όπως έγινε και με τον ίδιο τον Κλέιμαν.

Το κατηγορητήριο για τον Μπόρις Κλέιμαν

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση. Ειδικότερα ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξης για:

-Βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας)

-Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

-Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Πηγή: Iefimerida