Αγία Νάπα: Ποδοσφαιρικός αγώνας εις μνήμη των ποδοσφαιριστών Γιώργου Κατσούρη και Θωμά Τσοκκή


Ποδοσφαιρικός Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Δερύνειας, ΄Ενωσης Νέων Παραλιμνίου και Αθλητικού Ομίλου Αγίας Νάπας  εις μνήμη των Γιώργου Κατσούρη (Κάστρος) και Θωμά Τσοκκή

Μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Δερύνειας, της ΄Ενωσης Νέων Παραλιμνίου και  του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Νάπας  διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας εις μνήμη των ποδοσφαιριστών Γιώργου Κατσούρη (Κάστρος) και Θωμά Τσοκκή.

Τους αγώνες μεταξύ των τριών ομάδων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος έθεσε την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση υπό την αιγίδα του, αθλητικοί παράγοντες των τριών ομάδων, μέλη των οικογενειών και φίλοι των δύο παλαίμαχων αξέχαστων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αγίας Νάπας και της Κύπρου γενικότερα.

Σε δηλώσεις του κατά τη τελετή απονομής των αναμνηστικών πλακέτων στις οικογένειες και στους επικεφαλής των τριών ομάδων ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε τους παλαιμάχους για την απόφασή τους να τιμήσουν με τον τρόπο αυτό την μνήμη δύο αξιόλογων ποδοσφαιριστών τους οποίους όπως είπε «πάντοτε θα θαυμάζουμε και θα θυμόμαστε με αγάπη και δέος».

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας πάντοτε θα συμπαρίσταται με κάθε τρόπο σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να κρατήσουν άσβεστη την μνήμη των δύο ποδοσφαιριστών. 

Αναμνηστικές πλακέτες επέδωσαν επίσης στις οικογένειες των δύο ποδοσφαιριστών οι επικεφαλής των τριών ομάδων.