Τα Ζώδια της Τετάρτης


Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο απ’ αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά περισσότερο από το πώς αντιδρούμε σ’ αυτά που μας συμβαίνουν.


Τα Ζώδια της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Ευαγγελίας Τσαβδάρη

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός
Η σεξουαλική σου διάθεσή είναι ιδιαίτερα στα πάνω της και όχι ιδιαίτερα καλός σύμβουλος για το πού και με ποιον θα περάσεις καλά.

Ταύρος
Αγγαρείες, θέματα υγείας και δουλειάς σε κάνουν να διεκδικείς περισσότερη προσοχή στο σπίτι και το γραφείο. Άλλαξε τρόπο, μήπως και την πάρεις.

Δίδυμοι

Παλιότερες ερωτικές σου ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν να επανεξετάσεις τι γίνεται στις σχέσεις σου.

Καρκίνος: Καλύτερα να μην αφήσεις τις απαιτήσεις και ανάγκες της οικογένειας σου να παραμερίσουν τελείως την ερωτική σου ζωή. 

Λέων

Καλύτερα να μην σε πιάσει η απόλυτη δυσπιστία στο σπίτι και με την οικογένεια σου γιατί θα σου χαλάσει την διάθεση. Επιστράτευσε χιούμορ.

Παρθένος
Όσο πιο ανοιχτά κουβεντιάζεις αυτά που σε στρεσάρουν, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις κατανόηση σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός
Φρόντισε να έχεις το νου σου στο τι τρως και τι πίνεις απόψε, καθώς έχεις την τάση να ξεδώσεις την όποια καταπίεση από οικογένεια ή παρέα εκεί.

Σκορπιός
Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ενσυναίσθηση σε οποιαδήποτε κατάσταση βρεθείς σήμερα και κυρίως μην προσπαθήσεις να πάρεις το πάνω χέρι.

Τοξότης
Αν είσαι κουρασμένος, ξεκουράσου κι αν είσαι ανήσυχος, συζήτησέ το, αλλά απόφυγε τις υπερβολές και υπερβάσεις για να αποδείξεις ότι είσαι καλά.

Αιγόκερως
Λίγος περισσότερος χρόνος με τους φίλους ή το χόμπι σου θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα στην σχέση σου, από το να συγκρούεσαι.

Υδροχόος
Προσπάθησε να μην δεις τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις σαν πρόβα σαρκασμού και μαύρου χιούμορ που θα φέρει σε δύσκολη θέση σύντροφο ή φίλους.

Ιχθύες
Βγες με παρέα που σηκώνει πιο φευγάτες συζητήσεις, πιο βαρύ μουσικό ρεπερτόριο ή και καμία «περίεργη» ταινία.