«Συγνώμη, μόλις σκότωσα τη γιαγιά μου»- 33χρονος αφαίρεσε τη ζωή 94χρονης

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε η δολοφονία 94χρονης από τον ίδιο της τον εγγονό. Την είχε επισκεφθεί σε οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενείτο και βγαίνοντας ανέφερε στην νοσοκόμα: «Συγνώμη, μόλις σκότωσα τη γιαγιά μου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 2017 όταν ο 33χρονος Antony Jennings  επισκέφθηκε την 94χρονη Ruby Wilson στο δωμάτιο που ζούσε σε οίκο ευγηρίας, πήραν το απογευματινό τσάι τους και στη συνέχεια της «αφαίρεσε» τη ζωή.

Βγαίνοντας είπε στην νοσοκόμα ότι μόλις σκότωσε τη γιαγιά του συμπληρώνοντας πως δεν κάνει πλάκα. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία που συνέλαβε τον 33χρονος ο οποίος μονολογούσε: «Δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο, πλέον η γιαγιά δεν αναγνώριζε κανένα πια, δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Υπάλληλοι πάντως του οίκου ευγηρίας, ανέφεραν για την 94χρονη η οποία όντως έπασχε από άνοια, ότι χάρηκε που είδε τον εγγονό της.

«Ήθελα να το κάνω εδώ και χρόνια, η γιαγιά ήταν νεκρή ούτος η άλλως» ανέφερε στους αστυνομικούς που τον μετέφερε με περιπολικό στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Μετά από εξέταση από ψυχίατρο ο Jennings διαγνώστηκε με παρανοϊκή σχιζοφρένια και σημάδια ψύχωσης ενώ ενώπιον δικαστηρίου παραδέχθηκε ενοχή για το θάνατο της γιαγιάς του, δεν παραδέχθηκε ωστόσο ότι τη δολοφόνησε.