Αναστάτωση με την υγεία του Ερντογάν - Κατέρρευσε στον αέρα τηλεοπτικής συνέντευξης (βίντεο)

Χρειάστηκε να περάσουν 10 λεπτά πριν ο Ερντογάν κάνει ξανά την εμφάνισή του

Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν μετά την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου ξαφνικά επικράτησε πανικός στο πλατό και ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου», εντός του προεδρικού μεγάρου. Ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Χρειάστηκε να περάσουν 10 λεπτά πριν ο Ερντογάν κάνει ξανά την εμφάνισή του. Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά σκέφτηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί.

Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας».

Πάντως η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών.

.

Πηγή: cnn.gr