Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια της δεύτερης ασυλίας, παίρνοντας έτσι "ρεβάνς" και αναγκάζοντας τους Κόκκινους να βγάλουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος, ενώ η κάλπη έβγαλε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα. Αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση για έβδομη φορά.

Ακολούθως, ο Νίκος Μπάρζτης που κέρδισε την ατομική ασυλία από τη Μπλε ομάδα, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, που κέρδισε την ατομική ασυλία στους Κόκκινους, ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (σύμφωνα πάντα με τα spoilers)

Ποιος όμως είναι ο παίκτης από το Survivor στο αποψινό επεισόδιο; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν (και τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη), το βράδυ της Τέταρτης ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως από το Survivor θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου. Έτσι η Κόκκινη ομάδα θα χάσει ένα μέλος της.

Survivor

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου ξεσπά: Θέλω να φύγει από το παιχνίδι - Στεναχωριέμαι που του φέρονται έτσι

Φαίνεται πως η μητέρα του Τριαντάφυλλου θα περιμένει κι άλλο μέχρι να δει τον γιο της. Η ίδια τόνισε σε συνέντευξή της πως στεναχωριέται που βλέπει να φέρονται έτσι στο παιδί της μέσα ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο "Open" η μητέρα του τραγουδιστή, ανέφερε πως "στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι" ενώ πρόσθεσε πως "δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο".

"Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει 'μπράβο μπαμπά", δήλωσε στη συνέχεια ενώ επισήμανε πως "ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει 'γεια σου ρε μάνα".

"Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως "έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε".