Σε αυτά τα τρία ζώδια ανήκουν οι μεγαλύτερες… ξελογιάστρες γυναίκες


Βέβαια όπως αναφέρει το marieclaire.gr, δεν φταίνε αυτές που η γοητεία τους κάνει πολλούς άντρες να απατήσουν για χάρη τους, αφού όταν μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν μπορεί να φταίει μόνο αυτό. 

Πάντως δείτε ποιες γυναίκες του ζωδιακού πραγματικά μπορούν… να κλείσουν σπίτια!

Ζυγός: Eίναι ασύγκριτα φινετσάτη, καλοβαλμένη, σικ και έχει τον τρόπο της με όλα. Δε θα προκαλέσει ποτέ, αλλά θα τους κατακτήσει όλους. Είναι επίσης έξυπνη δεν έχει όπλο μόνο το κορμί της. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είναι αυταρχική κάτι που εξιτάρει τους άντρες.

Σκορπιός: Σκέτο δηλητήριο. Έρχεται, τσιμπάει, στάζει φαρμάκι και αποχωρεί. Το κεντρί της είναι το σεξ. Αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Με αυτό αιχμαλωτίζει το “θύμα” της αφού αν το κάνει μαζί του μια φορά, εκείνος δε θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ.

Τοξότης: Είναι νεράιδα. Αποπλανεί με μια αθωότητα και προσφέρει τόση χαρά που κανείς δε μπορεί να της αντισταθεί. Γεννημένη ελεύθερη, ξεμυαλίζει τους άντρες επειδή τους ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού. Θέλουν να την πιάσουν και να την κρατήσουν μόνο για εκείνους πράγμα σχεδόν αδύνατο.