Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του εύζωνα-Παρέλασε ο πατέρας


Αφιερωμένη στον 24χρονο Εύζωνα που πέθανε ξαφνικά λίγες ώρες μετά την βάρδιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη, ήταν η σημερινή παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς.

Δάκρυα, τιμές και ο Εθνικός Ύμνος στην κηδεία όπου ράγισαν καρδιές. 

Ο 24χρονος Εύζωνας Σπύρος Θωμά, πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη λίγες ώρες μετά τη βάρδιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας του άτυχου νεαρού, Χρήστος έκανε παρέλαση δίπλα στους Εύζωνες.

Στο τέλος της παρέλασης και αφού οι Εύζωνες επέστρεψαν στη βάση τους, αναφώνησαν "Αθάνατος" και τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον Σπύρο Θωμά.

Το αντίο του τραγικού πατέρα

"Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι των 25 ετών και όσα μας πρόσφερες". Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του Σπύρου Θωμά, Χρήστος, αποχαιρέτησε το Σάββατο το παιδί του μην μπορώντας και ο ίδιος να πιστέψει τον χαμό του, σύμφωνα με το thebest.gr.

Με φωνή τρεμάμενη από τη συγκίνηση είπε ότι ο Σπύρος πετύχαινε όλους τους στόχους που έβαζε στη ζωή του. Ένας όμως έμεινε ανεκπλήρωτος. Η θητεία του στην προεδρική φρουρά. "Τώρα θα είσαι φρουρός στους ουρανούς, ίσως η Παναγία σε είχε περισσότερο ανάγκη από εμάς".

Η κηδεία έγινε σε κλίμα οδύνης. Πάνω από το φέρετρο του γιου της που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, στεκόταν η μητέρα του, Νίκη Γιάχου, ενώ συντετριμμένος ήταν και ο αδελφός του.

Δάκρυα, τιμές και ο Εθνικός Ύμνος στην κηδεία

Τιμές, δάκρυα και χειροκροτήματα στην κηδεία του 25χρονου Εύζωνα Σπύρου Θωμά το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον Άγιο Ελευθέριο στην Πάτρα. Κατά την έξοδο της σορού από τον ναό οι παριστάμενοι τον χειροκρότησαν και λίγο αργότερα στο νεκροταφείο οι Εύζωνες τον αποχαιρέτησαν με τον Εθνικό Ύμνο.

Πηγή: news247.gr