Πώς ο Μηνάς Τόφας ετοιμάζει ποδοσφαιριστές για το πιο ψηλό επίπεδο!


Τις σκληρές προπονήσεις που πραγματοποιεί καθημερινώς ο Μηνάς Τόφας με νεαρούς ποδοσφαιριστές παρουσιάζει μέσω βίντεο η Footballacademia.com.

«Ούτε απορία, ούτε και περιέργεια. Για βγάλεις ποδοσφαιριστή από ακαδημία στην Κύπρο και να τον στείλεις στη Γιουβέντους, είναι θέμα που πρέπει να μελετήσει κάποιος, γιατί τυχαίο δεν είναι. Αυτό θέλαμε, να δούμε πως, ο Μηνάς Τόφας, κατάφερε να δώσει τις βάσεις στον Γρηγόρη Κάστανο για να κυνηγήσει κάτι άπιαστο για εκατομμύρια παιδιά στην Κόσμο. Μέχρι σήμερα, δεν είδαμε κάποιον/ους επαγγελματίες του χώρου, να αναλύσουν πως από ακαδημία μεσαίας ομάδας στην Κύπρο, βρέθηκε στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ θα έπρεπε.

Γιατί αν το έκανε αυτός, τότε υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να το κάνουν. Δεν θα αναλώσουμε άλλες λέξεις, ταλέντο στην Κύπρο υπάρχει, πρέπει όμως να εμπιστευτείς ταλαντούχους προπονητές που πραγματικά έχουν γνώσεις. Δεν θα σου εγγυηθούν κανένα συμβόλαιο, καμία καριέρα, αλλά θα σου προσφέρουν γνώσεις, γνώσεις, γνώσεις και αυτές οι γνώσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως φάρος για να κυνηγήσεις το όνειρό σου. 🔝 Level!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.