Πώς αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την καυτή αποκάλυψη του Ντάφυ;


Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά πρώτη φορά για την πιπεράτη αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου - «Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα» Ο Ασημακόπουλος έδωσε το παρασκήνιο στον μεγάλο τελικό του #SurvivorGR  - «Ζήτησε μικρόφωνο να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν»

Η καυτή αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τις ερωτικές περιπτύξεις του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου μέσα στο Survivor συζητήθηκε έντονα.

Σήμερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, φιλοξενούμενος στο «Happy Day» αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κύπρια τραγουδίστρια μετά τα όσα είπε ο συνάδελφός της, με τον οποίο θα κάνουν μαζί συναυλίες το καλοκαίρι.

«Όταν ειπώθηκε η Ελευθερία κοκκίνισε. Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί τότε ήμασταν σε διαφορετικές παραλίες, αν θυμάστε το σκηνικό. Άρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ζήτησε μικρόφωνο να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το μικρόφωνο το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο, δεν το αφήνει. Νόμιζε ότι ήταν στο συμβούλιο» ανέφερε ο 30χρονος επιχειρηματίας στην πρωινή εκπομπή του Alpha. 

Με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως όλο αυτό είναι «πολύ χοντρό, ειδικά αν δεν ισχύει».

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου». Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για πρώτη φορά αν συνέβη κάτι τέτοιο…

«Εντάξει γελάω… Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Εντάξει φυσικά και εννοείται πως όχι δεν συνέβη κάτι με τον Αλέξη Παππά. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα δεν είναι εδώ ο Αλέξης να τον βάλει στη θέση του. Του χρειαζόταν ένας… Παππάς. 

Ποια αμηχανία; Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε να πω και κάτι. Γέλασα, τι να κάνω. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Έκλεισε το κεφάλαιο αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκείνη την ώρα είπα “όπα τι γίνεται τώρα”. Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει το κακό μου, έχουμε άψογες σχέσεις. Είναι ο τρόπος του. 

Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο. Ήταν λίγο άβολο, αλλά εντάξει όλα καλά… Έχουμε άψογες σχέσεις με τον Αλέξη Παππά. Ό,τι ξέρετε ξέρω (για το Bachelor). Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική» ξεκαθάρισε η Ελευθερία Ελευθερίου.