Παραλίμνι: Την ημέρα… Λονδίνο το βράδυ… Αθήνα!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Ακάθεκτο συνεχίζει το Lock & Hatters. Το μπαράκι στο Παραλίμνι που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τον κόσμο από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο λειτουργίας, συνεχίζει δυναμικά απ’ εκεί που έμεινε πέρσι, με σκοπό να χαρίσει μοναδικές βραδιές!

Το μοναδικό, για τα δεδομένα της περιοχής,  μπαράκι, έχει ανανεωθεί, έχει γίνει πανέμορφο κι αυτό είναι κάτι στο οποίο επενδύουν οι ιδιοκτήτες, αφού στόχος τους είναι κάθε χρόνο να εξελίσσονται. Παράλληλα διατήρησε τον glamorous χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τις καθημερινές η όλη φάση φέρνει κάτι από… Λονδίνο, ενώ της νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου, μετατρέπεται σε…Ελλάδα! Και αυτό το καταλαβαίνει όποιος έχει επισκεφτεί το μαγαζί φέτος. Γενικά είναι κάτι που ξεφεύγει από τα όρια της περιοχής, προσελκύοντας, μάλιστα, ποιοτικό κόσμο.

Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, το Lock & Hatters, λειτουργεί καθημερινά από τις 16:30-01:30, με χαλαρή μουσική, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ενώ Παρασκευή και Σάββατο, μετατρέπεται σε club φέρνοντας την… Αθήνα στο Παραλίμνι, καθώς η διασκέδαση χτυπά… κόκκινο!

Οι ναργιλέδες του "Lock" έχουν γίνει πλέον περιζήτητοι, ενώ η μεγάλη γκάμα κρασιών, τα απίθανα cocktails και τα νόστιμα platters τυριών και φρούτων, δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες. Αν προσθέσουμε το ζεστό περιβάλλον και το εξαιρετικό σέρβις τότε συνθέτουμε τον μαγικό συνδυασμό της επιτυχίας!

Το Lock & Hatters, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τα θέλω του κόσμου, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στην επαρχία, το οποίο είναι ξεχωριστό στο είδος του!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ LOCK & HATTERS ΣΤΟ FACEBOOK!