Παραλίμνι: Η νέα πρόταση για καφέ, κοκτέιλ και φαγητόΈνα νέο καφέ μπαρ άνοιξε στο Παραλίμνι το οποίο έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει το νέο Hot Spot στην περιοχή. 

Ο καφές τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του καθημερινού αφεψήματος, καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων...  δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να πιει έναν καλό καφέ! Πρωινός , μεσημεριανός, απογευματινός! Όλες τις ώρες τις ημέρας χρειάζεται ένα καφεδάκι.


Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιδιοκτήτες, Λεωνίδας και Άντρη, δύο πολύ φιλόδοξα άτομα, τα οποία αποφάσισαν να προβούν σ΄αυτό το εγχείρημα προκειμένου να προφέρουν κάτι διαφορετικό στον κόσμο, εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και στη σωστή εξυπηρέτηση!

Αυτό ακριβώς θα δεις στο WOODEN NEST BAR & GRILL στο Παραλίμνι, το οποίο άνοιξε τις πύλες του πριν από λίγες ημέρες και μας περιμένει να απολαύσουμε τις νέες του προτάσεις, σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον και έναν εξαιρετικά διασκοσμιμένο και άνετο χώρο!

Στο μενού θα βρεις από καφέ και ποτό μέχρι φαγητά και κοκτέιλς τα οποία είναι εντυπωσιακά!

Να πούμε επίσης ότι το κατάστημα διαθέτει μεγάλες τηλεοράσεις για προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων για τους ποδοσφαιρόφιλους.

ΥΓ1. Το καφέ διαθέτει και ντελίβερι.

 ΥΓ2. Το WOODEN NEST είναι ανοιχτό καθημερινά, εκτός Δευτέρας.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Τηλέφωνο: 23 721120

Οδός: Νίκου Ψαρά 20, Παραλίμνι