Παραλίμνι: "Γι' αυτό πρέπει να γεμίσει το" παλατάκι"

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τσόκκος, τοποθετείται λέγοντας ότι ο Παναγιώτης Τρισοκκας ειναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έβγαλε ποτέ η ομάδα παραθέτοντας τους λόγους που το πιστεύει αυτό. 

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή του:

"'Εχω την εντύπωση πως είναι από τους μεγαλύτερους αθλητές που ανέδειξε η ΕΝΠ. Γιατί ξεκίνησε στα 17 του, σε ένα άθλημα όπου η Κύπρος δεν έχει παράδοση. Και όταν δεν έχεις παράδοση έχεις και περισσότερες αμφιβολίες.Βάλτε οποιοδήποτε αθλητή στα 17 του να ξεκινήσει οποιοδήποτε άθλημα να δούμε πόσοι θα αντέξουν, αυτός κυριάρχησε για μια δεκαετία,και έφθασε κοντά στον Ολυμπιακό Πειρ.  Γέμισε τις ακαδημίες της ΕΝΠ μόνο με την αύρα του.

'Εκανε πάντα τους γύρω τους καλύτερους, έχω δει δίπλα του άτομα να κατεβάζουν 20 rebounds και τον Marios Manolakis να θέλει να κάνει καυγά με το θηρίο Anthony Pel.

Η παρουσία του ήταν καταλυτική.Οι αληθινά μεγάλοι έχουν διάφορα χαρακτηριστικά.. Κάνουν τους γύρω τους καλύτερους, εμπνέουν..και από τα 18 τους, αλλάζουν τα παιχνίδια από το πρώτο τους παιχνίδι..'Ειχε και τον χαρακτήρα,και την μαγκιά και την προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου, αυτή την σιγουριά του την μετέδιδε.Και ας φωνάζαμε εμείς 'Ενωση και αυτός Ανόρθωση.

Και αυτός είχε δυσκολίες, όπως όλοι οι μεγάλοι, αλλά δεν είχε τίποτα που μπορούσε να το σταματήσει. Και αυτό το κατάλαβαν και την πρώτη χρονιά στο Παραλίμνι και την πρώτη χρονιά στον Κεραυνό. 'Γιατί στο Λιοπέτρι όταν σου δίνουν, δίνεις πίσω', το κατάλαβε ο καλαμαράς στην τρίτη αγκωνιά στην ρακέτα.

'Ηταν τιμή που σε γνώρισα από διάφορα πόστα. Δεν βγαίνουν πολλοί σαν εσένα.

Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την θέση, επειδή μόνο έτσι σταματούσε, το εννοούσε όταν έλεγε ότι παίζει μέχρι τα 42 του.

Οφείλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο των 500 θέσεων για το αντίο του, μια θέση για κάθε ιστορία που θα έχουμε να διηγούμαστε μαζί του. 

Στο τελευταίο του παιχνίδι, εναντίον της ομάδας που είχε τα καλύτερα του χρόνια, του Κεραυνού Στροβόλου στο πρώτο επίσημο στο νέο 'παλατάκι', μετά από 30 χρόνια, 2-3 χαμένες γενιές, σπασμένες μέσες και γόνατα. Μια καλή παρέα και μια καλή φουρνιά χρειάζεται.

P.s Zakis Papadopoulos έπρεπε να έφευγες μαζί του.."