Παραλίμνι: Αρχίζει το σπουδαίο τουρνουά Αγία Τριάς Beach Tennis



Κάτι εντελώς διαφορετικό και άκρως καλοκαιρινό οργανώνει η Νεολαία Παραλιμνίου, η οποία έχει επανειλημμένως θέσει τον πήχη ψηλά. 

Σε συνεργασία λοιπόν με το Nicosia Beach Tennis Club, διοργανώνει το 2ο Αγία Τριάς Beach Tennis Tournament, το οποίο αυτή τη φορά είναι εγγεγραμμένο στη λίστα με τα τουρνουά του International Tennis Federation.

Στις 22 και 23 Ιουνίου, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, στην παραλία της Αγίας Τριάδας θα λάβει χώρα ένα ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο τουρνουά Beach Tennis, αφού θα συμμετέχουν διεθνείς αστέρες του αθλήματος από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Αρούμπα – όλες δηλαδή τις γωνιές τις γης!

Οι τελικοί των επαγγελματιών θα λάβουν χώρα στις 13:00 της Κυριακής, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί ερασιτεχνικό τουρνουά. Η είσοδος είναι – πάντα – ελεύθερη για το κοινό, το οποίο μπορεί να απολαύσει τα παιχνίδια κάνοντας ηλίοθεραπια στους ρυθμούς της μουσικής και με ροφήματα από το μπαρ.

Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την ευγενή χορηγία των Adams Beach Hotel, Agrostac Trading LTD, Athens Cypria Hotel, Evalena Beach Hotel, DIMCO, Siko Seaside, Stoiximan, Unicars καθώς και ACE PlayMore, Beach Tennis Point, Scaffolding Solutions, XS Pest & Termites control, Alpha Sports, City News.