Παραλίμνι: Από τον κ. Μιχάλη στον Άννινο - 40 χρόνια εμπειρίας και ασφάλειας


Τελικά, πόσο σημαντική είναι η επιλογή μηχανικού για το αυτοκίνητο σου;

Κι όμως, είναι πολύ σημαντική, αφού αυτό συμβάλλει στην ασφάλεια κατά την διάρκεια της οδήγησης, και επομένως της ζωής σου.

Στο γκαράζ αυτοκινήτων Michalis Vrachimis & Son Automotive, θα γνωρίσετε τον Μιχάλη Βραχίμη όπου είναι και ο ιδιοκτήτης. Βρισκόμενος στον χώρο περισσότερα από 40 χρόνια, συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και κόπο μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του αλλά και την εμπειρία του. Με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, μετέφερε όλες του τις γνώσεις αλλά και το μεράκι στον γιο του Άννινο, ο οποίος εξειδικεύτηκε στον τομέα της αυτοβιομηχανίας και εξόπλισε την οικογενειακή τους επιχείρηση με τα απαραίτητα, τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά και εργαλεία. 

Σήμερα, το γκαράζ διαθέτει ένα συνδυασμό από εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα και μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο. Προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλα τα αυτοκίνητα, το καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην μηχανή του οχήματός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 96350642 ή να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας τους στο Facebook πατώντας ΕΔΩ.