Ποιους προσέγγισε ο ΔΗΣΥ για τη θέση του εκ. Τύπου


Σε φάση... ανοικοδόμησης βρίσκεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος έχει ήδη γυρίσει σελίδα και προσπαθεί με την επικεφαλής πλέον του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, να εντάξει σε καίριες θέσεις νέα και άφθαρτα πρόσωπα.

Κύριος στόχος είναι να επαναφέρει τη σχέση εμπιστοσύνης που είχε με τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, βλέποντας αρκετά πράγματα να μην λειτουργούν όπως θα ήθελαν, έχουν (στην καλύτερη) αποστασιοποιηθεί. 

Ο ΔΗΣΥ λοιπόν, αφουγκραζόμενο το κοινό αίσθημα, επιχειρεί όπως βελτιώσει την επικοινωνία του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ηγεσία δεν είναι ευχαριστημένη από τον Ονούφριο Κουλλά, ο οποίος εκτέλει - προσωρινά - χρέη Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Κάθε άλλο! Όπως πήροφορούμαστε ο Ονούφριος προορίζεται για άλλη θέση.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΔΗΣΥ για τη θέση του Εκ. Τύπου, ήταν αυτό του δημοσιογράφου Ανδρέα Κημήτρη, αλλά και της Τζώρτζιας Παναγιώτου (βρισκόταν στο γραφείο Τύπου του Αβέρωφ Νεωφύτου στις προεδρικές εκλογές), ωστόσο αμφότεροι αρνήθηκαν ευγενικά, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.  

Πλέον η ηγεσία του ΔΗΣΥ έχει στραφεί σε άλλα πρόσωπα, έτσι ώστε τη θέση του εκ. Τύπου να αναλάβει πρόσωπο που να πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέραμε πιο πάνω.