Ντετέκτιβ για δίδυμες: Πληροφορία ότι ήταν στη θάλασσα

Εξακολουθούν να αγνοούνται οι εννιάχρονες δίδυμες αδελφές Σοφία και Βασιλική Φιλιποππούλου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες εκτυλίχθηκε το απίστευτο θρίλερ γύρω από τα κορίτσια, καθώς ο πατέρας τους θεώρησε ότι τα είδε σε μια βάρκα από αυτές που είχαν μαζέψει ανθρώπους από τη θάλασσα και τους έβγαζαν στην ακτή. Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν οι κόρες του.

Ο επικεφαλής του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην ιστορία των δύο κοριτσιών: «Η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποί τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά, είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».

Αμέσως μετά, στον αέρα βγήκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος αναφερόμενος στη μαρτυρία μιας γυναίκας, διατήρησε την ελπίδα ζωντανή για τις δίδυμες: «Είναι  γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Όσο μιλούσε ο κ. Τσούκαλης, στον αέρα του ΣΚΑΪ ακούγονταν οι αναστεναγμοί του κ. Γιαννόπουλου, ο οποίος, όπως είχε ξεκαθαρίσει και νωρίτερα, πρέπει να υπάρχει προσοχή με τους ανθρώπους που πονάνε. «Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονάνε και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπους». 


Πηγή: sigmalive.com