Νίκος Φλουρκάς/Παραλίμνι: Μεταμορφώνει σπίτια, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία


Ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας από το κατάστημα Nikos Flourkas Flooring - HPL - Handles στο Παραλίμνι το οποίο...μεταμορφώνει κάθε είδους κτίριο, με έναν μοντέρνο σχεδιασμό που δίνει άλλη αίγλη και αισθητική.


Αναλαμβάνει μεταξύ άλλων:  σπιτια , καταστήματα και εκθεσιακούς χώρους , μπάρ και εστιατόρια , ξενοδοχεία και εργοστάσια.


Τα δείγματά του άλλωστε στον χώρο είναι γνωστά, καθώς έχει αναλάβει μεγάλα και σημαντικά projects, καταφέρνοντας να φέρει σπουδαία αποτελέσματα.

Ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας:

Σκοπός του Nikos Flourkas Flooring - HPL - Handles είναι να παρέχει στους πελάτες του λύσεις που βελτιώνουν το βιωτικό τους επίπεδο δίνοντας τον χαρακτήρα που αναζητούν στο χώρο τους.

Καινούργιοι χρωματισμοί προστίθενται στη μεγάλη γκάμα από παρκέ πατώματα.

Επενδύσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων με ανθεκτικά Hpl πάνελ.

Συνθετικό γρασίδι υψηλής ποιότητας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας, με ρεαλιστική αφή σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και με μεγάλη εγγύηση 10 χρόνων.

Σύστημα σκίασης Εσωτερικού χώρου, που προσφέρουν απόλυτη προστασία από τον ήλιο και δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον. Διάφορα πόμολα για κάθε σας ανάγκη.

Επίσης, εκτός από τα πιο πάνω, το κατάστημα Nikos Flourkas, αναλαμβάνει:

-DECK

-ΧΕΡΟΥΛΙΑ

-BLINDS

-ΔΟΚΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

-ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ

-ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα Nikos Flourkas Flooring - HPL - Handles στο Facebook πατώντας ΕΔΩ ή καλέστε στο 23822825